SON GÖNDERİ :
Home » » ASSASSIN’S CREED: REVELATIONS

ASSASSIN’S CREED: REVELATIONS

{[['']]}

Assassin’s Creed: Revelations, İstanbul’un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilmesinden yaklaşık 50 yıl sonra, Yavuz Sultan Selim’in tahta geçmesinden hemen önceki dönemi işliyor. Bu süreçte Selim’in kardeşi Şehzade Ahmet de Osmanlı’nın yeni sultanı olarak ilan edileceğinden oldukça emin bir durumda. Selim’in küpeleri de unutulmamış bu arada. Dipnot olarak belirteyim.
Yayımlanan tanıtım videolarında Ezio’nun idam edilmek üzere olduğu ve son anda kurtulmayı başardığı sahneleri hatırlarsınız. İşte bu sahneler Assassin’s Creed: Revelations’ın giriş bölümünü oluşturuyor.
Aynı zamanda Desmond’ın bilincinin kapalı olması ve Animus’un içerisine hapsolmuş durumda olduğunu da bu sahnelerin hemen ardından öğreniyoruz. Desmond, kendi içinde bazı şeyleri çözmek zorunda ve Animus’tan tek kurtuluş yolu bu.

Ezio ise kendisiyle birlikte aynı gemide İstanbul’a dönmekte olan Selim’in oğlu Süleyman ile tanışarak Revelations’a giriş yapıyor. Süleyman henüz 17 yaşında ve yurtdışında eğitim aldıktan sonra İstanbul’a geri dönüyor. Fakat kendisi bir hayli mütevazi ve Ezio’ya kendini bir öğrenci olarak tanıtıyor.


Assassin’s Creed: Revelations Update 1.01 [SKIDROW]



Minimum Sistem Gereksinimleri
*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
*Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
*Memory Ram: 2 GB RAM
*Hard Disk Space: 12 GB
*Video: 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Network : Broadband Internet Connection
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive

Önerilen Sistem Gereksinimleri
*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
*Processor: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz / AMD Athlon II X2 255
*Memory Ram: 4 GB
*Hard Disk Space: 12 GB Free
*Video: nVidia GeForce GTS 250 / ATI Radeon HD 5670 512MB
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive




 ASSASSIN’S CREED: REVELATIONS FULL İNDİR



ASSASSIN’S CREED: REVELATIONS , full oyun, oyun indir, oyun yukle, torrent oyun,ASSASSIN’S CREED: REVELATIONS full indir,torrent indir tr,ASSASSIN’S CREED: REVELATIONS TEK link indir,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR