SON GÖNDERİ :
Home » » BUS SIMULATOR 2012

BUS SIMULATOR 2012

{[['']]}

Simulasyon oyun hayranlarına mükemmel bir oyun daha. Bus Simulator 2012 oyununda neredeyse tüm detaylar düşünülmüş. Otobüsün içerisinde klima dahi var. Otobüsün içi çok sıcak yada soğuk olduğunda size uyarı veriliyor. Yağmur yağdığında otobüsün camları buhar olduğundan havalandırmayı çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca yine yağmur yağarken kaldırımda şemsiyesiyle yürüyen yayalara rastlamanız mümkün. Yolcu sayınız arttığında kulağınıza yolcularınızın konuşma sesleri, gülme efektleri bile geliyor. Otobüsün tavan penceresini yada sürücü penceresini açabiliyorsunuz. Ayrıca otobüs içini de aydınlatabiliyorsunuz. Otobüse binen her yolcu için bilet kesmek zorundasınız. Otobüsü ister körüklü ister normal olarak seçebilirsiniz.




Minimum Sistem Gereksinimleri
Windows XP (SP3) / Vista / 7
Dual-Core-İşlemci 2.6 GHz
Grafik kartı GeForce 9800 GT ve yaAMD Radeon (İyi seviye ekran kartı)
En az: 2 GB RAM (Önerilen 3 GB)
DirectX 9.0c
Bilgisayarda gerekli alan: 5 GB
DVD-Rom Sürücü
Ses kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri
Windows Vista, 64bit / 7, 64bit- versiyon
Quad-Core-işlemci 3.0 GHz
Grafik kartı: GeForce GTX 560 Ti ve ya AMD Radeon
4 GB RAM
DirectX 9.0c
Bilgisayarda gerekli alan: 5 GB
DVD-Rom sürücü
Ses kartı





BUS SIMULATOR 2012, full oyun , oyun indir , yukle oyun , torrent oyun , BUS SIMULATOR 2012 full indir , torrent indir tr , BUS SIMULATOR 2012 TEK link indir ,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR