SON GÖNDERİ :
Home » » MAFIA 2

MAFIA 2

{[['']]}


Oyun 1950′li yıllarda San Francisco ve New York baz alınarak tasarlanmış Empire Bay (Türkçe: İmparatorluk Koyu) adlı kurgusal bir şehirde geçecektir (oyun yapım aşamasına girmeden önce adı Empire City idi). Bu ad New York’un devletinin lakabı “İmparatorluk Devleti” referans alınarak koyulmuştur. Oyun 10 mil kare büyüklüğünde tamamen açık uçlu bir harita takdim edecektir. Oyunun başlangıcında herhangi bir yasaklı alan olmayacaktır. Yaklaşık 50 taşıtın yanı sıra devirden alıntı lisanslı müzikler de oyunda vardır.
Önceki oyundaki birçok küçük silah geri dönecek, örneğin Thompson M1928, Colt 1911 ve pompalı tüfek. Ekran görüntülerinden idrak edildiği kadarıyla, MP40 ve M3 Grease Gun gibi yeni ikinci dünya savaşı devri silahlarlarının yanı sıra MG42 de oyunda boy gösterek.
Çevredeki nesnelerle etkileşim iki eylem tuşuyla gerçekleşecek – varsayılan eylem ve bağlama duyarlı durumlarda kullanılacak “sert” eylem. Özgün Mafia oyununda olduğu gibi bir harita da oyuna dahil edilecek. Kontrolnoktası sistemi ise tamamiyle revize edilmiştir.
Ön rendere olmuş kesit sahnelerden çok oyun dünyası ve gerçek zaman için yapılmış kesit sahnelerin oyunda bulunmasına geliştirici şirket 2K Czech tarafından açıklık getirilmiştir.

Mafia II Update 4 [SKIDROW]



Minimum Sistem Gereksinimleri
•İşlemci: Intel Pentium D 3GHz / AMD Athlon 64 X2 3600+ (Çift çekirdekli) veya daha iyisi.
•RAM: 1.5 GB
•Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro veya daha iyisi.
•Boş Hard Disk Alanı: 8 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri
•İşlemci: 2.4 GHz Quad Core(Dört çekirdekli) işlemci.
•RAM: 2 GB
•Ekran Kartı: Nvidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870.
•Boş Hard Disk Alanı: 10 GB


 MAFIA 2 full indir


MAFIA 2 , full oyun , oyun indir , yukle oyun torrent oyun , MAFIA 2 full indir , torrent indir tr , MAFIA 2 tek link indir ,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR