SON GÖNDERİ :
Home » » NBA 2K12

NBA 2K12

{[['']]}


2K Sports’un büyük beğeni toplayan NBA 2K serisi tüm hızıyla devam ediyor. NBA 2K11′de Michael Jordan’ı kapak yapıp ekselanslarına özel oyun modları hazırlayan 2K Sports, serinin yükselen çizgisini bu sene de devam ettirme niyetinde.

Spor oyunlarının seri halinde çıkmasına artık alıştık. Ancak alışmadığımız bir durum NBA 2K serisinde her sene karşımıza çıkıyor. 2K serisi her sene kendini geliştiriyor, her geçen sene daha da güzelleşiyor. İncelediğimiz NBA 2K12 de bu senenin en iyi spor oyunu olmaya aday.





Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: XP, Vista, Windows 7
İşlemci: Pentium 4 2.4 Ghz Tek çekirdek veya eşdeğer (Vista ve 7 için 2.8 GHz)
Memory: 512 MB veya daha fazla (Vista ve 7 içi 1 GB)
Sabit Disk Alanı: 8.5 GB veya daha fazla
Ekran Kartı: ATI x1300/NVIDIA 6600 veya daha iyisi; DirectX 9.0c uyumlu ve Shader Model 3.0 destekli kartlar
DirectX: 9.0c
Ses: DirectX 9.0c uyumlu




 NBA 2K12 full indir



NBA 2K12 , full oyun , oyun indir , yukle oyun torrent oyun , NBA 2K12 full indir , torrent indir tr , NBA 2K12 tek link indir ,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR