SON GÖNDERİ :
Home » » NEED FOR SPEED: THE RUN

NEED FOR SPEED: THE RUN

{[['']]}

Need for Speed: The Run, EA Black Box tarafından geliştirilip Electronic Arts tarafından yayınlanacak olup Need for Speed serisinin 18. çalışması olarak kaydageçen bir yarış oyunudur. Kuzey Amerika’da 15 Kasım 2011′de satışa sunulması planlanmaktadır.
Oyun “ülke çapında yüksek bahisli kaçak yarışlar” olarak tanımlanmaktadır. Hayata dönmenin tek yolu San Francisco’dan New York’a kadar birinci olmaktır. Hız sınırı yok. Kurallar yok. Dostların yok. Tüm sahip olduğun şey sürme becerilerin ve dünyanın en azılı sürücüleriyle ülkenin en tehlikeli yollarında mücadele ederken göstereceğin yüksek kararlılıktır.”



Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows Vista SP2 or Windows 7
İşlemci: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo yada aynı hızda AMD
RAM: 3 GB
Sabit Disk: 18 GB free disk space
Ekran kartı hafızası: 512 MB
DirectX: Version 10
İnternet: 512 KBPS yada daha hızlısı

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows Vista SP2 yada Windows 7
İşlemci: 3.0 GHz Intel Core 2 Quad yada benzeri
RAM: 4 GB
Sabit Disk: 18 GB
Ekran kartı hafızası: 1 GB
DirectX: Version 10/11
İnternet: 512 KBPS yada daha hızlısı


 NEED FOR SPEED: THE RUN FULL İNDİR


NEED FOR SPEED: THE RUN , full oyun , oyun indir , yukle oyun torrent oyun , NEED FOR SPEED: THE RUN full indir , torrent indir tr , NEED FOR SPEED: THE RUN tek link indir ,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR