SON GÖNDERİ :
Home » » NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2

NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2

{[['']]}


Need for Speed:Underground’da oyuncular aldıkları arabalara daha güçlü motor parçaları, daha güzel dış parçalar alabiliyorlardı. Oyun ayrıca çeşitli logo, renk, yapıştırmalar ile görünen ve görünmeyen parçaların değiştirilebilmesine olanak sağlıyordu. Tüm bu değişiklikleri yapabildiğiniz arabanız ile yasadışı sokak yarışlarına katılabiliyordunuz. Ayrıca bu yarışları kazandıkça daha fazla parçanın kilidini açabiliyorduk.
NFS’in oyuncuya verdiği “benim”, “benim eserim” hissi oldukça satınca kaçınılmaz olarak oyunun devamı olan Need for Speed:Underground 2 piyasalarda yerini aldı. İlkinin aksine tüm şehri serbestçe dolaşabilmemize olanak sağlayan oyundaki yarışlara katılabilmek için bu defa şehirde yarışların düzenlendiği yerlere gitmek zorundasınız.
Şehirde dolaşırken daha önceden ayarlanmış yarışlar ile kullanıcıyı sınırlamayan oyunda, sizden başka modifiyeli araçlar da geziniyor. Bu potansiyel rakipler ile “önde gidip arayı açan kazanır” mantığında yaptığımız yarışlar da diğer bildiğimiz yarışlar gibi bize para ve özel parçalar kazandırabiliyor.
İlkine ek olarak iki değişik yarış türü daha barındırıyor Need For Speed: Underground 2. URL ve Street X adlı yarışlardan URL özel pistlerde birkaç tur atılması amacını taşırken Street X, Drift yarışlarındaki pistlerde, üç rakip ile finish çizgisine ilk ulaşan olmaya çalışılıyor.
Grand Theft Auto ile kıyaslanabilecek büyüklükte bir şehir, 2 yeni yarış modu, toplamda 70 milyar farklı kombinasyon yaratılabilecek kadar çok parça ile Need For Speed: Underground 2, ilkinden çok daha eğlenceli.





Minimum Sistem Gereksinimleri
1 Ghz işlemci,
32Mb GF2 veya yukarısı,
DX9.0c,
256MB Ram,
900Mb sabit disk alanı

Önerilen Sistem Gereksinimleri
2,4 Ghz,
512 Mb RAM,
128 Mb 3D Ekran Kartı



 NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 FULL İNDİR




NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 , full oyun , oyun indir , yukle oyun torrent oyun , NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 full indir , torrent indir tr , NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 tek link indir ,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR