SON GÖNDERİ :
Home » » THE LORD OF THE RINGS: CONQUEST

THE LORD OF THE RINGS: CONQUEST

{[['']]}


Yüzüklerin efendisi temalı neredeyse ona yakın oyun yapıldı. Yeri geldi yüzüğü yok etmek için değişik stratejiler geliştirdik, yeri geldi bütün dünyadan arkadaşlarımız ile toplandık, yeri geldi bizzat elimize kılıcımızı kalkanımızı aldık ve savaşın ortasına daldık. 2009 yılı ile birlikte yine bizzat yüzük işine el atıyoruz. Fakat bu sefer ufak bir fark ile hayranlık duyduğumuz kahramanlarımızla değil, arka planda kalan savaşçılarla. LOTR: Conquest üçüncü gözden görerek oynadığımız saf bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıktı. Amacımız her zamanki gibi yüzüğü yok edip diyarlarımızı Sauron’un kötülüklerinden kurtarmak. Ana ekranda 2 adet senaryo bizi karşılıyor. İlki iyilik için çarpışacağımız, üç filmde de gördüğümüz neredeyse bütün savaş sahnelerinde geçiyor. İkincisi ise kötülük tarafı, ancak bunu oynayabilmek için oyunu illaki iyi olarak bitirmeniz gerekiyor. Burada ise konu eğer Frodo yüzüğü yok edememiş olsaydı neler olurdu üzerine kurulmuş. Bölümler arasında artık çoğumuzun ezberlediği filmden sahneler serpiştirilmiş.


The Lord of the Rings: Conquest Crack Fix




Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP – SP3 veya Windows Vista – SP1
İşlemci: Intel Core Duo 2.4 GHz veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7800 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB
Boş HDD Alanı: 6 GB




 THE LORD OF THE RINGS: CONQUEST




THE LORD OF THE RINGS: CONQUEST , full oyun , oyun indir , yukle oyun torrent oyun , THE LORD OF THE RINGS: CONQUEST full indir , torrent indir tr , THE LORD OF THE RINGS: CONQUEST tek link indir ,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR