SON GÖNDERİ :
Home » » TOM CLANCY’S GHOST RECON: FUTURE SOLDIER

TOM CLANCY’S GHOST RECON: FUTURE SOLDIER

{[['']]}



Ubisoft Paris ve Red Storm firmalarının el ele vererek birlikte hazırladığı Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyunda çok yüksek teknolojiye sahip çok çeşitli silahlar kullanabiliyoruz. Aslında oyunun çıkış tarihi ilk duyurulduğunda 2010 tarihi belirlenmişti. Ama böyle oyunlar için artık bir klasik halini alan oyun erteleme klişesi bu oyun için de uygulandı. Oyunda geleceğin teknolojisi asimetrik bir savaşı kazanmanın anahtarıdır. Oyunda 6vs6 şeklinde 12 kişiye kadar oynanabilen bir multiplayer modu bulunuyor. Bu modda üç çeşit askerden birini seçmeniz isteniyor. Bunlar Rifleman, Engineer ve Scout hepsinin de birbirinden farklı özellikleri var.

Gerçek hayatta büyük devletlerin en büyük rüyası askerler ve savaş araçları için görünmezlik sağlamaktır. Bunun için kim bilir ne gizli deneyler yapılmış, ne laboratuvarlar kurulmuştur… İşte Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier oyununda bu rüya gerçek oluyor.
Işığı kıran görünmezlik cihazları, dayanıklılığı ikiye katlayan mekanik zırhlar ve gelişmiş modüler saldırı tüfekleri, Ubisoft’un oyununda her türlü duruma karşı uyum sağlanabilmesini ve görevin kusursuz bir şekilde tamamlanabilmesini sağlıyor.



Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista ( Service Pack 2 ) / Windows 7 ( 32-64 Bit )
İşlemci : Intel Pentium D 3.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 + 2.2 Ghz veya daha iyisi
Ram : 2 Gb
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 8600 GTS / AMD Radeon HD 4650 veya daha iyisi
DirectX : DirectX 11
Boş Alan : 25 Gb

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista ( Sevice Pack 2 ) / Windows 7 ( 32-64 Bit )
İşlemci : Intel Core2 Quad Q9450 / AMD Phenom II X4 940 veya daha iyisi
Ram : 3 Gb
Ekran Kartı : Nvidia GeFoce Gtx460 / AMD HD 5850 veya daha iyisi
DirectX: DirectX 11
Boş Alan : 25 Gb


 TOM CLANCY’S GHOST RECON: FUTURE SOLDIER Full indir



Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR