SON GÖNDERİ :
Home » » Eyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 indir

Eyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 indir

{[['']]}

Eyvah Eyvah

Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.


Eyvah Eyvah 2

Ocak 2011′de seyirciyle buluşacak olan ‘Eyvah Eyvah 2′nin Geyikli ve Bozcaada’da başlayan çekimlerinin tamamı Kuzey Ege’de gerçekleşecek. İlk filmde aşık olduğu kızı (Özge Borak Şakrak) istemek için Firuzan ile (Demet Akbağ) Geyikli’ye doğru yola çıkan Hüseyin’i (Ata Demirer) Eyvah Eyvah 2′de de binbir macera bekliyor.













(((Alternatif)))

(((Alternatif)))

RAR ŞİFRESİ : sonfilmindir





Eyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 indir , full film, film indirEyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 film indir, torrent film,Eyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 full hd indir,torrent indir tr,Eyvah Eyvah, Eyvah Eyvah 1, Eyvah Eyvah 2, Eyvah Eyvah 2 hd indir, Eyvah Eyvah 2 indir, Eyvah Eyvah 2 tek link indir, Eyvah Eyvah hd indir, Eyvah Eyvah indir, Eyvah Eyvah tek link indir


Share this article :

+ yorum + 2 yorum

Adsız
7 Mart 2021 09:58

FİLM İNMİYOR COK SACMA BİR SİTE ÖNERMEM

Adsız
19 Nisan 2022 19:13

Eyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 Indir >>>>> Download Now

>>>>> Download Full

Eyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 Indir >>>>> Download LINK

>>>>> Download Now

Eyvah Eyvah 1 – Eyvah Eyvah 2 Indir >>>>> Download Full

>>>>> Download LINK ic

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR