SON GÖNDERİ :
Home » » Thor: Karanlık Dünya indir – Thor: The Dark World WEBRip XviD DUAL (TR-EN) 2013

Thor: Karanlık Dünya indir – Thor: The Dark World WEBRip XviD DUAL (TR-EN) 2013

{[['']]}


Marvel’ın “Thor: The Dark World” filminde, Thor’un beyaz perdedeki büyük macerası, dünyayı ve 9 Diyarlar’ı, yaşı kainatın yaşına eş olan karanlık bir düşmandan kurtarmak için verdiği savaşla devam ediyor. Marvel’ın “Thor” ve “Yenilmezler”den sonraki bu filminde Thor, evrenin her yerinde düzeni yeniden sağlamak için savaşıyor ama intikam peşindeki Melakith’in başını çektiği kadim bir yarış, kainatı yeniden karanlığa döndürmek için geri dönüyor. Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmanla karşı karşıya gelen Thor şimdi en tehlikeli ve en özel yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculuk, onu Jane Foster’la yeniden birleştirecek ve bizleri kurtarması için her şeyini feda etmek zorunda bırakacak.







Thor: Karanlık Dünya indir – Thor: The Dark World WEBRip XviD DUAL (TR-EN) 2013


DOWNLOAD TURBOBİT


DOWNLOAD TEK LİNK REDBUNKER


DOWNLOAD TEK LİNK LETİTBİT


Not: Türkçe SES Line’dir





Thor: Karanlık Dünya dual indir, Thor: Karanlık Dünya türkçe dublajlı indir, Thor: Karanlık Dünya webrip dual full indir, Thor: Karanlık Dünya webrip türkçe dublaj indir,Thor: Karanlık Dünya indir – Thor: The Dark World WEBRip XviD DUAL (TR-EN) 2013, full oyunoyun indiroyun yukletorrent oyun,Thor: Karanlık Dünya indir – Thor: The Dark World WEBRip XviD DUAL (TR-EN) 2013 full indir,torrent indir tr
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR