SON GÖNDERİ :
Home » » THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS

THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS

{[['']]}


The Witcher 2: Assassins of Kings, Polonyalı oyun stüdyosu CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows ile Xbox 360 platformları için hazırlanan üçüncül kişi bakış açılı RPG oyunu. 17 Mayıs 2011′de yayınlanan oyun, 2007 yapımı The Witcher’ın devamı niteliğindedir. Kendisinden önce gelen oyun gibi konusu Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı adı taşıyan romanına dayanmaktadır.

Bioware’in desteği ile bize 2007 yılında unutulmaz bir macera yaşatan Rivia’lı Geralt, ikinci macerası ile oyuncuları gene kendi dünyasına çağırıyor. Andrzej Sapkovski’nin aynı adlı romanından uyarlanan The Witcher 2 ile son zamanların en iyi RPG macerasına yelken açıyoruz.

Andre Sapkovski’nin aynı isimli romanından uyarlanan oyunda, Rivialı Geralt’ı yönetiyoruz. Witcher dünyası adını insanüstü güçlere sahip olan yaratık avcılarından alıyor. İşte Rivialı Geralt’ta bu dünyada nam salan en güçlü Witcherlardan birisi.

The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition
Enhanced Edition ile oyuna yeni görevler ve Türkçe dil dosyaları yüklenmiş olacak.

The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition İNDİR






Minimum Sistem Gereksinimleri
Intel Core 2 Duo 2.2 GHz ve AMD eşdeğeri
512 MB bellekli Nvidia GeForce 8800 veya Ati eşdeğeri
Windows XP için 1 GB, Windows Vista ve Windows 7 için 2 GB bellek
Oyun için 8 GB’a ek olarak bonus içerik için de 8 GB boş sabit disk alanı

Önerilen Sistem Gereksinimleri
Intel Quad Core veya AMD eşdeğeri
1 GB bellekli Nvidia GeForce 260 veya Radeon HD 4850
Windows XP için 3 GB, Windows Vista ve Windows 7 için 4 GB bellek
En az 16 GB boş sabit disk alanı



 THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS FULL İNDİR



THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS , full oyun , oyun indir , yukle oyun torrent oyun , THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS2 full indir , torrent indir tr , THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS tek link indir ,
Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR