SON GÖNDERİ :
Home » » TOTAL WAR: SHOGUN 2 – FALL OF THE SAMURAI

TOTAL WAR: SHOGUN 2 – FALL OF THE SAMURAI

{[['']]}



Total War Shogun 2: Fall of The Samurai her şeyden önce bir ek paket değil. Ana oyuna gereksinim duymayan ancak ana oyunun hikayesini bütünleyen bir parçası diyebiliriz. Hatta büyük bir parçası. Dolayısıyla Total War Shogun 2′ye sahip olmasanız bile Total War Shogun 2: Fall of The Samurai oynanabiliyor. Ancak böyle bir deneyim hikaye bütünlüğü açısından pek tavsiye etmeyeceğim bir durum. Kaldı ki şu aralar bir çok indirim de varken seriyi tüm oyunlarıyla edinmenizi şiddetle tavsiye ederim. Neyse biz konumuza dönecek olursak, Total War Shogun 2: Fall of The Samurai tarihsel olarak Total War Shogun 2′den 400 yıl, Rise of The Samurai’den ise yaklaşık 700 yıl sonrasında yani 1876 yılında geçiyor. Oyunun daha önce yapmış olduğumuz ön incelemesinde de belirtildiği gibi bu tarih tüm dünyada bir çok önemli kırılmaların yaşandığı bir dönem. Avrupa’da barutun ateşli silahlarda kullanılması ile meydan savaşlarının boyutu tümden değişmiş, geleneksel savaş sistemlerinin yerini modern savaş taktikleri almıştır. İşte bu değişimin en can alıcı kahramanlarından olan Avrupa’nın sanayileşme yolundaki devlerinden olan İngiltere ve Fransa ile ileride dünyanın süper gücü haline gelecek olan Amerika, samurayların imparator yanlıları ile girişeceği büyük savaşta taraf olmak için ve savaşın gidişatı çok ciddi yönde etkilemek için Japonya’nın limanlarına dev gemilerini demirlemiştirler. Total War Shogun 2: Fall of The Samurai hikaye olarak Japon tarihinde çok önemli yere sahip olan Boshin savaşlarını konu alıyor.





Minimum Sistem Gereksinimleri
OS: Windows 7 / Vista / XP
İşlemci: 2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core processor, or AMD equivalent (with SSE2)
RAM: 1GB (XP), 2GB (Vista / Windows7)
Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0c uyumlu (shader model 3)
DirectX®: DirectX 9.0c
HDD: 23 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri
2nd Generation Intel® Core™i5 processor (or greater), or AMD equivalent
2GB RAM (XP), 4GB RAM (Vista / Windows7)
AMD Radeon HD 5000 and 6000 series graphics cards or equivalent DirectX 11 compatible graphics card
1280×1024 minimum screen resolution
20GB free hard disk space



 TOTAL WAR: SHOGUN 2 – FALL OF THE SAMURAI FULL İNDİR


TOTAL WAR: SHOGUN 2 – FALL OF THE SAMURAI , full oyun , oyun indir , yukle oyun torrent oyun , TOTAL WAR: SHOGUN 2 – FALL OF THE SAMURAI full indir , torrent indir tr , TOTAL WAR: SHOGUN 2 – FALL OF THE SAMURAI tek link indir ,

Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR